Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vom avea o toamna calda

Vom avea o toamna calda

Toamna intarzie anul acesta. Potrivit prognozelor de la Administratia Nationala de Meteorologie, primele zile de septembrie vor fi calduroase, cu temperaturi cuprinse intre 29 si 30 de grade Celsius. Cel mai cald va fi in partea de sud a Romaniei, unde temperaturile vor atinge si 33 de grade Celsius.

In primele zile de septembrie vor cadea precipitatii numai in zona de munte, unde vor fi ploi de scurta durata si descarcari electrice. Meteorologii sustin ca vremea se va mentine frumoasa si calda si la mare. Pe litoral, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 28 grade, iar cele minime intre 18 si 20 grade. In restul lunii septembrie, vremea se va mentine frumoasa.

Ploaie, in ultima parte din septembrie

Temperaturile vor fi apropiate de normalul perioadei, cu dimineti si seri reci si zile calde. Vremea va fi mai calda in partea de sud a tarii, unde pe alocuri vor fi la orele amiezii si 30 de grade Celsius. In a doua parte a lunii septembrie este posibil sa ploua in tot teritoriul. Luna octombrie va avea un regim termic apropiat de normele climatologice, cu temperaturi care vor ajunge la 20 de grade in timpul zilei. Va fi mai cald in zona sud-estica si local in vest, unde temperaturile vor fi mai ridicate decat normalul pentru luna octombrie. 
30 august 2011, Sursa: Adevarul




Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.