Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 16 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi de pana la 30 de grade in acest weekend

Temperaturi de pana la 30 de grade in acest weekend

Vremea frumoasa continua si sambata. Cateva ploi se vor arata doar prin Maramures si la munte care insa nu vor da tonul intregii zile.

Temperaturile scad insa, asa ca putem rasufla usurati. Maximele vor fi intre 24-25 de grade in depresiunile transilvane si pe litoral, iar cele mai mari valori nu vor mai depasi 33 de gade,  maxima pe care o mai gasim doar prin Campia de Vest.

Si in Capitala ne tragem sufletul. Maxima nu mai depaseste 30 de grade, iar norii care vor umbri soarele vor fi de vreme buna.

Incheiem saptamana cu o zi de duminica insorita, cu ploi doar in zona de munte. Maximele anunta o zi placuta, cu valori de la 24-25 de grade, iar pe litoral aproximativ 30 de grade. Doar in Campia de Vest se vor mai atinge 32 de grade, cum va fi cazul la Timisoara, dar in rest, cu siguranta aerul devine respirabil.

Si in Capitala se anunta o zi de duminica frumoasa, cu soare, dar cu nu mai mult de 30 de grade la amiaza.
26 august 2011, Sursa: Realitatea.net
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.