Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme frumoasa spre sfarsitul saptamanii

Vreme frumoasa spre sfarsitul saptamanii

Joi, dupa o dimineata racoroasa, ziua se anunta de-a dreptul placuta, cu nori putini din care cad ploi doar la munte si in sud.

In rest insa, soare care nu va dogori si maxime de la 20-22 de grade in nordul Moldovei la cel mult 30 de grade in sud-vestul tarii. 

Vremea e frumoasa joi si in Capitala. Ploi nu se anunta, vantul va adia placut, iar maxima se opreste la 27-28 de grade. 

Pentru vineri, meteorologii anunta la unison: soare si maxime de la 23 la 31 de grade. Cu alte cuvinte, vreme ideala, fara exagerari termice si fara ploi care sa ne deranjeze. Ar putea sa mai cada cate-un storp doi doar pe la munte, dar in rest, cer aproape senin si vant cat sa improspateze aerul. 

In Bucuresti ziua de vineri aduce cativa nori plictisiti pe cer, un soare domol si o maxima de 29-30 de grade.
3 august 2011, Sursa: Realitatea.net
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.