Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 23 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Furtunile puternice si grindina au facut ravagii in mai multe judete din tara

Furtunile puternice si grindina au facut ravagii in mai multe judete din tara

Paduri puse la pamant de vijelii si sute de oameni izolati. Furtunile au facut pagube mari in Gorj si in Vrancea. Pericolul nu a trecut: e cod portocaliu de inundatii pe raurile Barzava si Ramnicu Sarat, iar in 16 judete va ploua pana deseara.

La Runcu, in judetul Gorj, peste 30 de hectare de padure au fost facute una cu pamantul.

"A fost un ciclon. Este toata la pamant si anumiti arbori care au fost mai inradacinati s-au rupt de la jumatate", a spus un localnic.

La Dumitresti, in Vrancea, un parau s-a transformat intr-un adevarat torent si a distrus drumurile de legatura intre sate.

"La ora actuala, pe anumite tronsoane de drum nu mai putem circula avem un numar de 130 de familii izolate si s-ar putea numarul sa cresca daca nu se intervine. Asteptam sa vedem ce masuri se iau", a spus un reprezentant local

Tot la Dumitresti, 700 de familii au ramas fara apa potabila.

Atentionarea cod galben de ploi si vijelii pentru Oltenia, Banat, Muntenia si sudul Transilvaniei e valabila pana la ora 21.00. Hidrologii avertizeaza ca pana maine la pranz, raurile Barzava si Ramnicu Sarat se pot revarsa, in Timis, Caras Severin si Vrancea.
26 iulie 2011, Sursa: Realitatea.net
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.