Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Oamenii, neputinciosi in fata naturii. Fulgerele au anuntat prapadul, iar vantul a suflat cu 100km/h

Oamenii, neputinciosi in fata naturii. Fulgerele au anuntat prapadul, iar vantul a suflat cu 100km/h

Pe langa ploile torentiale si vantul ce s-a apropiat de 100 de km/h, fulgerele au facut prapad. Au luat o viata de om pe mare, au rapus jumatate din oile de la o stana din Bistrita, si au facut ca o biserica din Covasna sa arate ca dupa cutremur.

In doar cateva minute, nori inspaimantatori au acoperit cerul. Tunetele si fulgerele au amplificat starea de panica. 

Oamenii s-au ascuns pe unde au putut mai ales ca si vantul urla asurzitor. Atat de furios a fost incat a smuls cu aceeasi usurinta si copacii si o macara. In Ploiesti, muncitorii care se aflau linga acest colos au incremenit.

Prapadul a facut ravagii si in Covasna. In biserica reformata din Telechia, toate odoarele s-au facut tandari dupa ce a tunat de parca s-ar fi crapat pamantul. Si orga veche de aproape 150 de ani, a cedat.

Fulgerul a lovit necrutator la o stana din Lesu, Bistrita Nasaud. Peste 120 de oi au murit, dupa ce au fugit din tarc si s-au adapostit sub un brad. Oamenii nu aveau animalele asigurate. Cadavrele au fost transportate la protan, iar in urma lor se va face o dezinfectie.

Fulgerele care au brazdat cerul fara oprire au aprins si o vila de la Costinesti, iar pompierii s-au luptat mult sa stinga flacarile.
22 iulie 2011, Sursa: ProTV.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.