Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / O furtuna tropicala a format un crater de 13 metri adancime sub patul unei femei din Guatemala

O furtuna tropicala a format un crater de 13 metri adancime sub patul unei femei din Guatemala

Inocenta Hernandez, din Guatemala, a auzit o bubuitura puternica. Desi i s-a parut ca sunetul a venit de afara, a constatat cu stupoare ca ceva se intamplase chiar in casa ei.

Femeia de 65 de ani a descoperit ca in urma exploziei s-a format un crater cu un diametru de 3 metri si o adancime de aproximativ 13 metri chiar sub patul conjugal, informeaza Yahoo News.

Inocenta Hernandez s-a simtit usurata cand a aflat ca doar in casa ei a aparut un astfel de crater si a fost fericita ca nepotii sai, care se jucau in apropierea patului, sunt in afara oricarui pericol.

Locuitorii din Guatemala City (capitala tarii) sunt obisnuiti cu aceste fenomene care se formeaza in urma furtunilor tropicale.

Gaurile care apar aici sunt depresiuni naturale subterane, care pot atinge chiar si cateva hectare, ca diametru, si 30 de metri adancime.

In mai 2010, o cladire de trei etaje din Guatemala City a fost inghitita de o groapa adanca de 60 de metri, din cauza ploilor torentiale aduse de furtuna tropicala Agatha.

In 2007, trei oameni au murit cand o groapa similara a aparut in aceeasi zona a orasului.
22 iulie 2011, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.