Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Furtunile dau peste cap traficul feroviar. Trei trenuri, blocate din cauza copacilor cazuti pe sine

Furtunile dau peste cap traficul feroviar. Trei trenuri, blocate din cauza copacilor cazuti pe sine

Traficul feroviar este blocat, miercuri seara, intre statiile CFR Caineni si Valea Marului, din cauza copacilor cazuti pe linia ferata, trei trenuri de persoane fiind oprite pe traseu la scurt timp dupa ora 18:00.

Potrivit unui comunicat dat de CFR, circulatia feroviara este blocata intre statiile Caineni si Valea Marului dupa ce mai multi copaci rupti de furtuna au cazut pe gabaritul de libera trecere.

In urma incidentului, trei trenuri au fost oprite pe traseu. Astfel, acceleratul 1728 Craiova - Sibiu este oprit pe distanta Valea Marului - Caineni de la ora 18.05 si va fi retras in statia Valea Marului, acceleratul 1720 Sibiu - Piatra Olt este oprit in statia Valea Marului de la ora 18.02, iar trenul personal 2463 Ramnicu Valcea - Podu Olt este oprit in statia Cornetu de la ora 18.30.

Echipele speciale de interventie feroviara se afla la fata locului si desfasoara operatiuni pentru remedierea situatiei. CFR ii roaga pe pasageri ca inainte de efectuarea calatoriei sa solicite informatii despre intarzierile survenite in circulatia trenurilor spre destinatiile dorite, in statiile CFR parcurs sau la telefon.
21 iulie 2011, Sursa: ProTV.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.