Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 8 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cum supravietuieste Terra in aceasta vara si ce se vede din Romania

Cum supravietuieste Terra in aceasta vara si ce se vede din Romania

Cu titlul Zile de vara, The Atlantic publica o serie de fotografii din mai multe tari in care arata cum suporta locuitorii lor noile capricii meteo. Romania este prezenta in album, alaturi de Ungaria, Marea Britanie, SUA sau Serbia. 

În emisfera nordica, oamenii incearca sa reziste caldurii cum pot mai bine. Valurile fierbinti au lovit la fel de intens Statele Unite si Europa, precum si furtunile scurte sau alte fenomene extreme, scriu cei de la The Atlantic. Ei au publicat o colectie de 39 de fotografii reprezentative pentru vara aceasta.

La pozitia 10 apare si o fotografie din Romania: un baietel care sare in Dambovita, in Bucuresti. Poza a fost realizata de Vadim Ghirda, de la AP.

Vecinii din Budapesta apar si ei, in mai multe fotografii. O tanara care face senzatie in lacul Balaton, un copil care se racoreste intr-un parc acvatic, tineri care se distreaza la un festival.

De altfel, cei de la The Atlantic au ales imagini spectaculoase sau inedite, din fiecare tara: oameni care citesc in mare in Rusia, copii care nu se vad din cauza algelor in China, parcuri de distractii, coline inverzite, tauri in mare.
20 iulie 2011, Sursa: Realitatea.net
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.