Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Nu s-a putut ateriza pe Aeroportul Otopeni. Furtuna a intors din drum cinci avioane

Nu s-a putut ateriza pe Aeroportul Otopeni. Furtuna a intors din drum cinci avioane

Cinci aeronave de la Paris, Istanbul, Dubrovnik, Timisoara si Iasi, care trebuiau sa aterizeze pe Aeroportul International "Henri Coanda" din Bucuresti au fost redirectionate.

Purtatorul de cuvant al Aeroportului Otopeni, Valentin Iordache a declarat ca patru curse de la Paris, Istanbul, Dubrovnik, Timisoara au ajuns deja pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta, urmand sa ajunga si cea de la Iasi.

Cursa de Paris trebuia sa ajunga la Bucuresti la 20.10 si a ajuns la Constanta la 21.02, cea de la Istanbul trebuia sa ajunga pe Henri Coanda la 19.45, dar a aterizat la Constanta la 20.30.

Cursa de Istanbul, care trebuia sa ajunga in Capitala la 19.45 a ajuns la Constanta la 20.30, iar cea de la Dubrovnik, a carei ora de aterizare la Bucuresti era 20.30, a ajuns la Constanta la 21.08.

Aeronava de la Timisoara trebuia sa ajunga pe "Henri Coanda" la 20.25, dar a ajuns cu jumatate de ora mai tarziu la Constanta. Cursa de Iasi trebuia sa aterizeze in Capitala la ora 21.15.

Potrivit reprezentantilor aeroportului, cele cinci aeronave ar putea reveni pe "Henri Coanda" in cursul noptii de duminica spre luni, dar deciziile apartin comandantilor, in functie de detinerea licentelor de aterizare pentru conditii instabile.
18 iulie 2011, Sursa: ProTV.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.