Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Val de caldura, cu temperaturi de pana la 45 de grade, in Balcani

Val de caldura, cu temperaturi de pana la 45 de grade, in Balcani

Serbia se confrunta din nou, vineri, cu temperaturi extrem de ridicate, in timp ce un val de caldura afecteaza si restul Balcanilor, in Bosnia-Hertegovina valorile ajungand joi pana la 45 de grade Celsius, relateaza postul de radio B92 in pagina electronica.

Temperaturile din Serbia vor atinge 39 de grade Celsius vineri, potrivit meteorologilor, in timp ce valori mai reduse si averse izolate sunt asteptate in unele zone in cursul serii.

Joi, o femeie a murit intr-o sectie de urgente din Bosnia Hertegovina, ea fiind prima victima confirmata a valului de caldura.

Medicii din orasul Modrica au declarat ca salile de urgenta sunt pline de persoane care au ajuns la spital din cauza temperaturilor ridicate, ce au atins 45 de grade Celsius in Bosnia Hertegovina.
15 iulie 2011, Sursa: Gandul.info
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.