Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Sfarsitul de saptamana aduce caldura dar si ploi in unele zone

Sfarsitul de saptamana aduce caldura dar si ploi in unele zone

Caldura devine vineri inca si mai greu de suportat. Maximele nu mai coboara sub 30 de grade, pe litoral, iar in Lunca Dunarii si in Campia de Vest vorbim de valori si de 38 de grade.

Disconfortul termic depaseste pragul critic mai ales in zona de campie, dar vineri seara si noaptea mai ales ploile vor veni spele atmosfera in vest si nord-vest, cu toata pleiada de fenomene electrice si vant, ba poate chiar si ceva grindina.

In Bucuresti canicula e cuvantul de ordine vineri, cu o valoare la amiaza de 35 de grade si nici urma de ploi sau vant.

Sambata, in vest, nord si centru, avem parte de o racorire a vremii, odata cu aversele de ploaie si rafalele de vant anunţate in aceste regiuni. In rest insa, tot canicula dicteaza. Maximele vor fi intre 26 de grade in zonele racorite de ploi si 35-36 in rest.

Bucurestenii continua sa sufere de cald si sambata. Maxima atinge 35 de grade, iar adierile vantului nu vor fi suficiente ca sa faca aerul mai respirabil.
13 iulie 2011, Sursa: Realitatea.net
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.