Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Canicula se instaleaza in toata tara de joi

Canicula se instaleaza in toata tara de joi

Dupa ce parea ca temperaturile au porniri moderate, de joi din nou se incinge cuptorul. Mai ales in Campia de Vest se va reinstala canicula, cu valori de 35, 36 de grade in Banat.

Cele mai mici temperaturi nu vor scadea sub 27-28 de grade, iar norii aproape ca lipsesc si doar pe la munte e rost sa mai dea si cate o ploaie.

Bucurestenii vor avea si ei parte joi de o revenire a maximelor chinuitoare, cu 33-34 de grade la amiaza, fara urma de ploaie.

Vineri caldura va fi instalata fara drept de apel la noi. Canicula revine si disconfortul termic se accentueaza in Campia de Vest si Campia Romana. Temperaturile ating varfuri termice de 37 de grade si nicaieri nu vor fi valori mai mici de 28.

Cat despre ploi, slabe sperante ca norii in trecere sa lase mai mult de cateva averse cu vant si asta.. doar la munte, unde, ce-i drept, nu e exclusa nici grindina.

In Capitala soarele va incinge atmosfera cu 34-35 de grade la umbra, iar vantul abia daca va adia. 
13 iulie 2011, Sursa: Realitatea.net
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.