Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ploile cuprind toata tara, in urmatoarele zile. VEZI PROGNOZA.

Ploile cuprind toata tara, in urmatoarele zile. VEZI PROGNOZA.

Miercuri vremea ramane instabila. Norii vin cu ploi insotite de tunete si fulgere, pe arii extinse in toate regiunile.
 
La munte cantitatile de apa sunt mai insemnate si vantul va sufla cu intensificari. La amiaza maximele sunt cuprinse intre 19 grade in estul Transilvaniei si cel mult 25, 26 de grade in Lunca Dunarii si in Campia de Vest, o vreme racoroasa pentru finalul lunii iunie.

Nici in Capitala nu scapam de ploaie, asa ca e obligatoriu sa plecati de acasa cu umbrela! Pana la amiaza temperatura aerului nu trece de 24, 25 de grade.

Ultima zi a lunii iunie aduce tot norii si ploi in toate regiunile. La amiaza maximele pornesc de la 19, 21 de grade in depresiunile din estul Transilvaniei si ajung la 25 de grade in vest si in Lunca Dunarii, 27 poate in sud-vestul extrem. Chiar si asa sunt valori cu 2,3 grade sub cele normale.

Şi in Capitala, joi, cerul e temporar noros si vor mai fi averse, pe un fond termic asemanator cu cel din ziua precedenta. Asteptam in jur de 24 de grade la amiaza.
27 iunie 2011, Sursa: Realitatea.net
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.