Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se raceste in weekend. VEZI PROGNOZA

Vremea se raceste in weekend. VEZI PROGNOZA

Sambata vremea se raceste drastic in toata tara. Fata de vineri vom avea temperaturi si cu 10 grade mai mici, cu valori in general de la 16-17 grade in Bucovina si estul Transilvaniei pana la 26-27 de grade in sudul tarii. 

In plus, ploile torentiale ocupa arii extinse din majoritatea regiunilor, grindina nu lipseste, iar vantul sufla cu putere. Mai zaresc soarele doar cei din Oltenia si Banat, unde ploua mai putin.

Bucurestenii simt si ei schimbarea vremii. Maxima nu mai depaseste 24 de grade, ploile un vor lipsi din peisajul citadin al Capitalei, alaturi de vant si descarcari electrice.

Duminica vremea racoroasa se mentine. Maximele vor fi intre 18 si 26 de grade. Ploile raman active in jumatatea de est a tarii, iar vantul se mai domoleste.

Bucurestenii incheie saptamana cu 23-24 de grade la amiaza, cu nori care cad ploi cand si cand si vant destul de sprinten.
24 iunie 2011, Sursa: Realitatea.net
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.