Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 6 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vine un weekend cu 35 de grade, dar ploios. Prognoza pe 4 zile.

Vine un weekend cu 35 de grade, dar ploios. Prognoza pe 4 zile.

La noapte, cerul va fi variabil, cu innorari in primele ore in Oltenia, vestul Munteniei si la munte unde izolat vor mai fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat.

Temperaturile minime vor fi de la 6...7 grade in depresiunile intramontane pana la 19...20 de grade in delta si in Dealurile de Vest.

Vineri - Vremea va fi calda in toata tara, local calduroasa in zonele de campie, cu temperaturi maxime cuprinse intre 25 si 32 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza, cand izolat vor fi averse si descarcari electrice, mai ales la munte. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile minime se vor incadra intre 10 si 20 de grade.

Sambata - Vremea va fi calduroasa în cea mai mare parte a tarii, cu temperaturi maxime cuprinse intre 26 si 33 de grade si minime intre 11 si 21 de grade. Cerul va fi variabil, cu innorari mai ales seara si noaptea in regiunile vestice si nord-vestice, precum si in zona de munte, unde local vor fi intensificari ale vantului, ce pot lua si aspect de vijelie si descarcari electrice, iar pe arii restranse va ploua in aversa. Vor fi conditii de grindina. In restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala izolat.

Duminica - Vremea se va mentine calduroasa in cea mai mare parte a tarii, dar instabilitatea atmosferica se va accentua treptat si se va manifesta dupa orele amiezei prin innorari, averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului ce pot lua si aspect de vijelie si izolat grindina. Pe arii restranse cantitatile de apa pot fi mai insemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22...23 de grade in Maramures si Crisana si 34...35 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime intre 10 si 20 de grade.

Luni - Vremea se va racori in toate zonele, astfel ca temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 20 si 28 de grade, iar cele minime intre 6 si 16 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare in estul si sud-estul tarii, precum si la munte, unde pe arii restrase vor fi averse si descarcari electrice. Vantul va sufla moderat, cu intensificari izolate, in special in zona montana.

LITORAL

Vineri - Vremea va fi predominant frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 28 grade, iar cele minime intre 18 si 21 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 22 si 24 grade.

Sambata - Vremea se mentine frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 27 si 29 grade, iar cele minime intre 18 si 19 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 22 si 24 grade.

Duminica - Vremea calda si in general frumoasa ziua, va deveni apoi instabila. Cerul va fi variabil, temporar mai noros in cursul noptii. Vor fi conditii pentru averse de ploaie insotite de descarcari electrice, in special in timpul noptii. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari temporare dupa-amiaza si noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 28 grade, iar cele minime intre 18 si 19 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 23 si 25 grade.

Luni - Vremea va fi in general frumoasa, normala termic. Cerul va fi variabil, mai mult senin. Trecator vor fi conditii pentru averse de ploaie si descarcari electrice. Vantul va sufla in general moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 24 si 26 grade, iar cele minime intre 17 si 19 grade. Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 22 si 24 grade.
17 iunie 2011, Sursa: ProTV.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.