Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme instabila si conditii de grindina

Vreme instabila si conditii de grindina

Presiunea atmosferica va continua sa scada in nord-vestul continentului, dar si in centru, unde se mentine extinsa depresiunea islandeza, din care, pe unul dintre fronturile reci, s-a generat un ciclon mediteraneean.

In restul continentului, mai ales din nordul Marii Negre pana in nordul Finlandei, presiunea este ridicata. La noi, presiunea va scadea usor, iar circulatia, predominant estica, va aduce aer mai umed de pe Marea Neagra, vremea fiind instabila. Cerul va prezenta, temporar, innorari mai accentuate si, mai ales dupa-amiaza si seara, va ploua pe arii extinse in sud si local in restul teritoriului. Izolat, cantitatile de apa vor depasi 25 de litri pe metru patrat si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 21 si 31 de grade, cu cele mai ridicate valori in Crisana.

Miercuri

Vremea se va mentine, in general, instabila. Cerul va prezenta temporar innorari mai accentuate si, mai ales dupa-amiaza si seara, va ploua local. Ploile vor fi insotite de intensificari de scurta durata ale vantului si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 28 de grade.

Joi

Vremea va fi instabila in continuare. Cerul va prezenta innorari mai accentuate si va ploua in cea mai mare parte a tarii. Ploile vor avea mai ales caracter de aversa, vor fi insotite de descarcari electrice si vor fi conditii de grindina. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 22 si 30 de grade.
31 mai 2011, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.