Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 5 decembrie 2020 

Vreme calda

Presiunea atmosferica nu va suferi modificari importante. Astfel, in nord-vestul continentului se va mentine activa depresiunea islandeza, circulatia va fi vestica, iar vremea, puternic instabila.

In zona Campiei Ruse, presiunea se va mentine la valori mai ridicate, apropiate de mediile multianuale, iar in sud, in zona Marii Adriatice, va fi activ ciclonul zilei de ieri, in deplasare catre Campia Panonica.

In aceste conditii, la noi, vremea va fi calda, cu temperaturi maxime cuprinse intre 23 si 31 de grade, ceea ce inseamna cu 4-5 grade mai mult decat mediile multianuale. Cerul, variabil, va prezenta temporar innorari mai accentuate, la munte si in sudul tarii, unde va ploua pe arii restranse. Vantul va prezenta intensificari in Dobrogea.

Marti

Vremea se va mentine calda. Cerul, variabil, va prezenta temporar innorari mai accentuate, indeosebi la munte, in estul si in sudul tarii, unde va ploua pe arii restranse, mai ales cu caracter de aversa. Ploile vor fi insotite de descarcari electrice. Maximele vor fi cuprinse intre 22 si 30 de grade.

Miercuri

Vremea va fi in general instabila si calda, chiar daca temperaturile maxime vor fi usor mai scazute, cuprinse intre 22 si 28 de grade. Cerul, variabil, va prezenta innorari mai accentuate, indeosebi dupa-amiaza, si va ploua local in cea mai mare parte a tarii, dar mai ales in zonele de deal si de munte.
30 mai 2011, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.