Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ploi torentiale luni seara in mai multe zone din tara

Ploi torentiale luni seara in mai multe zone din tara

In Buzau, Drumul National 10 care face legatura cu Brasov, a fost inundat pe o portiune de 50 de metri. Drumarii s-au chinuit mai bine de doua ore sa curete aluviunile pentru a putea redeschide circulatia.

Ploaia a pornit din senin si a durat aproape o ora timp in care apa a inundat tot ce a gasit in cale.

Pe DN10, apa venita de pe versanti s-a revarsat pe carosabil, cu mâl, buturugi si resturi de vegetatie si a blocat drumul. 

"S-a luat masura dirijarii traficului pe o ruta ocolitoare pentru a nu se bloca circulatia pe Valea Buzaului", a declarat Emanoil Stefanescu, Politia Rutiera Buzau.

"S-a intervenit cu oameni, am luat molozul tot ce a fost. Exista niste canale care s-au infundat pe parcursul timpului si apa in loc sa o ia pe canal a luat-o pe drum", a declarat  Gheorghe Mitrea, sef district Drumuri Nationale Magura.

Dupa doua ore Drumul National 10 a fost redat circulatiei.
17 mai 2011, Sursa: Realitatea.net
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.