Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se incalzeste

Vremea se incalzeste

Depresiunea islandeza se tot extinde in nord-vestul continentului pana in zona tarilor baltice. In acelasi timp, in sud-vest si in centru, presiunea va continua sa creasca, iar in nord si in Campia Rusa se va mentine ridicata.

Ciclonul activ ieri in Podisul Anatoliei se va deplasa catre Muntii Caucaz. Tara noastra se va afla pe zona de legatura dintre presiunea mai ridicata din bazinul Marii Mediterane si cea din Campia Rusa, iar circulatia va fi nordica in estul tarii, vestica in interiorul arcului carpatic si convergenta vest-est in sud. Asa ca vremea va fi usor instabila, iar cerul, temporar noros. Dupa-amiaza si la noapte va ploua local in estul, sudul si in centrul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 27 de grade, cu cele mai ridicate valori in sudul Olteniei.

Sambata

Presiunea va continua sa creasca, iar vremea va fi predominant frumoasa. Cerul, variabil, va fi ceva mai noros ziua, in sud-estul tarii si la munte, unde va ploua pe arii restranse, mai ales cu caracter de aversa. Se vor semnala si descarcari electrice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 27 de grade.

Duminica

Vremea va fi frumoasa si calda, cu temperaturi de vara in Oltenia, Muntenia, Banat si in Crisana. Ziua, cerul va fi variabil si izolat va ploua, indeosebi in zona de munte. Noaptea, nebulozitatea se va accentua treptat in vestul tarii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 28 de grade.
13 mai 2011, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.