Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 13 iunie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se incalzeste usor in toata tara

Vremea se incalzeste usor in toata tara

Marti temperatura aerului mai creste putin, dar maximele, cuprinse intre 13 si 23 de grade, caracterizeaza inca o vreme rece pentru data din calendar. Soarele ramane dincolo de nori in majoritatea regiunilor, si doar in nord-vest vremea e mai frumoasa.

Ploua pe arii extinse in jumatatea de est si mai putin in celelalte zone. Izolat aversele vin insotite de fenomene electrice. Vantul sufla mai tare in est si la munte.

In Bucuresti sunt prognozate la amiaza 16, poate 17 grade. Dar sunt inca nori multi pe cer care mai lasa averse, posibil insotite de descarcari electrice.

Miercuri nu asteptam schimbari semnificative in evolutia vremii. In est, in centru si in sud ploua si nu lipsesc descarcarile electrice, pe arii extinse in Dobrogea, in Muntenia si in Moldova, si local in Oltenia si in Transilvania. In aceste zone la amiaza vremea e racoroasa, dar in restul teritoriului maximele se apropie de normalul termic al perioadei, iar aversele vor fi izolate. Vantul inca mai bate tare in est si la munte. Maximele se vor situa intre 13, 14 grade pe litoral si cel mult 22, 23 grade in Campia de Vest.

Cer mai mult noros si in Capitala miercuri, temporar ploua si la amiaza vor fi cel mult 16, 17 grade, valoare cu 6,7 grade sub media climatologica.
9 mai 2011, Sursa: Realitatea.net
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.