Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme rece si ploi

Vreme rece si ploi

Presiunea atmosferica ridicata din nord-vestul, din centrul, dar si din sud-vestul continentului izoleaza si astazi depresiunea islandeza in nord-estul Oceanului Atlantic.

In restul continentului, indeosebi in sud-est, presiunea e scazuta. La noi, presiunea in scadere va determina deplasarea ciclonului mediteraneean din vestul Insulei Balcanice spre est, pana in zona Marii Negre. Frontul atmosferic oclus va determina o vreme in general instabila, cu averse insotite de descarcari electrice, pe arii extinse in sudul si in centrul tarii, unde cantitatile de apa vor depasi izolat 25 de litri pe metru patrat. La munte, precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si de ninsoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 20 de grade. 

Miercuri

Vremea se va raci si va ploua pe arii relativ extinse in sud, dar si in centru. In restul teritoriului, cerul va fi temporar noros si va ploua pe arii mai restranse. La munte va fi lapovita. Temperaturile maxime vor cuprinse intre 10 si 17 grade. 

Joi

Vremea va fi rece pentru aceasta data, cu temperaturi maxime cuprinse intre 10 si 18 grade. Cerul va fi noros in estul tarii, unde va ploua pe arii extinse. In rest, va ploua izolat. La munte, precipitatiile vor fi sub forma de lapovita si de ninsoare.
3 mai 2011, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.