Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ploua in aproape toata tara

Ploua in aproape toata tara

In nord-vestul si in centrul continentului, presiunea va continua sa creasca, motiv pentru care depresiunea islandeza se va mentine izolata in nord-estul Oceanului Atlantic.

In rest, presiunea se va mentine scazuta, cu centrii depresionari in Campia Rusa, dar mai ales in sud, unde s-au generat serii de cicloni mediteraneeni in deplasare spre est, peste Peninsula Balcanica, inclusiv in zona tarii noastre. Circulatia predominant sudica va aduce multa umezeala, dar si instabilitate atmosferica. Ploile vor fi insotite de descarcari electrice si vor fi conditii de grindina. Indeosebi in centrul si in estul tarii, dar mai ales la munte, cantitatile de apa vor depasi, pe arii restranse, 20 de litri pe metru patrat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 23 de grade, cu cele mai ridicate valori in Muntenia.

Maine

Vremea se va mentine in general instabila. Cerul va prezenta innorari accentuate si, mai ales ziua, va ploua cu caracter de aversa si se vor semnala descarcari electrice pe arii relativ extinse in sud, la munte si, local, in celelalte zone. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 15 si 23 de grade.

Poimaine

Vremea va fi tot instabila, cu ploi ziua, in vestul si in sud-vestul tarii, dar si in restul teritoriului dupa-amiaza si noaptea. Ploile vor avea, mai ales, caracter de aversa, iar, izolat, cantitatile de apa vor fi mai insemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 22 de grade.
2 mai 2011, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.