Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Joi, 15 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme calda in toata tara. Prognoza pe 3 zile.

Vreme calda in toata tara. Prognoza pe 3 zile.

Deasupra tarii noastre este zilele acestea un aer continental, destul de cald, cu un un continut mic de umezeala. Cu alte cuvinte, vremea va fi placuta si precipitatiile vor fi putine.

Joi avem parte de vreme frumoasa. Temperatura aerului depaseste la amiaza 15 grade in toata tara, cu exceptia litoralului, unde vor fi valori mai mici, 12-13 grade. In Campia de Vest maximele pot trece de 20 de grade la Timisoara si Arad. Catre seara va ploua slab in nord-est si la munte. Vantul nu trece de moderat in nicio regiune. 

In Capitala ne bucuram de soare toata ziua, dar dimineata va fi destul de rece, cu doar 3 grade in termometre. La amiaza insa vor fi 19 grade.

Meteorologii anunta soare si pentru ziua de vineri. Nori cu ceva ploi trecatoare se asteapta doar in zonele de munte si in dealurile subcarpatice mai ales din Muntenia si Transilvania.

Nori cu ceva ploi trecatoare se asteapta doar in zonele de munte si in dealurile subcarpatice mai ales din Muntenia si Transilvania. In rest, vatul prinde o idee putere prin regiunile extracarpatice, dar in rest, abia daca adie, iar maximele aduc de la 13 grade la Constanta la 22-23 de grade in vestul si centrul tarii.

Ziua de vineri in Capitala aduce cer o idee mai incarcat de nori dupa amiaza, dar sansele de ploaie sunt mici. Temperatura aerului scade, dar nu prea mult, asa ca la amiaza vor fi 16-17 grade.

In prima zi de weekend se aduna nori doar temporar prin nordvestul tarii si la munte dupa amiaza, cand sunt anuntate ceva averse de ploaie cu fulgere si tunete. Dar in rest, vintul e ceva mai alert doar prin nordul Moldovei, iar maximele continua sa fie placute, cu valori de la 15 la 21 de grade.

Ziua de sambata se anunta in Capitala cu soare de la rasarit pana la apus, fara nori si aproape fara pala de vant. Mai mult, maxima va aduce 17, daca nu chiar 18 grade, dar in noaptea de Inviere vom avea nevoie de pulovere si geci, pentru ca mercurul va cobori pana la aproximativ 3 grade.
21 aprilie 2011, Sursa: Realitatea.net
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.