Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturi ca de Craciunul 2010, in noaptea de Inviere

Temperaturi ca de Craciunul 2010, in noaptea de Inviere

Meteorologii anunta temperaturi intre 0 si 10 grade Celsius in noaptea de Paste. Valorile vor fi apropiate de cele care s-au inregistrat de Craciun, cand in timpul zilei in toata tara termometrele au aratat intre 1 si 18 grade ziua, 0 si -8 noaptea.

Prognoza meteo pentru o saptamana de la Administratia Nationala de Meteorologie arata ca sambata si duminica vom avea vreme in incalzire pe timpul zilei si racoroasa sau chiar friguroasa noaptea.

Mai exact, vorbim despre temperaturi in crestere, ziua, intre 14 si 22 de grade Celsius, cu valorile mai mari in special in partea de vest a tarii.

In plus, la munte va ploua, iar precipitatii vor fi si in zona de nord - Modova si Maramures. Temperaturile din aceste regiuni vor fi mai mici decat in Campia Romana si Campia de Vest.

Cum va fi vremea in noaptea Invierii

In tara sambata noaptea, spre duminica, temperaturile vor scadea si cu 10 grade in unele zone, fata de cele din timpul zilei. Astfel, potrivit prognozei ANM, vom avea valori medii intre 0 si 10 grade Celsius.

In Bucuresti, termometrele vor arata 10 grade Celsius la miezul noptii si spre dimineata vor cobori pana la 3-4 grade.

Cel mai frig va fi in zonele depresionare din Transilvania.

Cum va fi vremea in ziua de Paste

Duminica se asteapta ploi slabe in nordul tarii, iar temperaturile medii vor ajunge de la 14 la 22 de grade.

In a doua zi de Paste situatia se pastreaza neschimbata si vor fi ploi izolate, in zonele montane, dupa-amiaza.

Meteorologii spun ca temperaturile sunt normale pentru aceasta perioada. Pe de alta parte, in perioada Craciunului de anul trecut vremea a fost foarte calda fata de mediile lunii decembrie.
19 aprilie 2011, Sursa: ProTV.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.