Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Porturile de la Marea Neagra au fost inchise din cauza cetii

Porturile de la Marea Neagra au fost inchise din cauza cetii

Porturile maritime constantene au fost inchise, joi dimineata, din cauza cetii dense, vizibilitatea pe mare scazand sub o jumatate de mila marina, transmite corespondentul MEDIAFAX.
 
Potrivit autoritatilor portuare, manevrele de incarcare si descarcare in porturile Midia, Constanta Nord si Constanta Sud - maritim si fluvial au fost suspendate joi dimineata, incepand cu ora 06.10, din cauza vizibilitatii extrem de scazute, in conditii de ceata, de sub jumatate de mila marina.

De asemenea, si traficul rutier se desfasoara in conditii de ceata, pe drumurile din judet aflate in apropierea tarmului Marii Negre vizibilitatea fiind scazuta sub 50 de metri pe DN 39, DN 22B, DN 22, DN 2A si DN 3C.
17 martie 2011, Sursa: Mediafax
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.