Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ninsori si intensificari ale vantului de miercuri seara pana vineri

Ninsori si intensificari ale vantului de miercuri seara pana vineri

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) anunta ca de miercuri seara si pana vineri va ninge in cea mai mare parte a tarii, iar in mai multe judete vor avea loc si intensificari ale vantului.

Avertizarea meteorologilor este valabila incepand de miercuri, ora 23.00, si pana vineri la ora 18.00, in acest interval urmand ca ninga temporar in cea mai mare parte a tarii.

In noaptea de miercuri spre joi si in prima parte a zilei de joi ninsorile vor fi pe arii mai extinse si izolat mai consistente in Oltenia si in Dobrogea, apoi in special in regiunile din jumatatea de vest.

"Va continua sa ninga, local mai abundent, si in zonele de munte", precizeaza ANM.

De asemenea, in judetele Constanta, Tulcea, Galati, Braila, Ialomita si Calarasi vantul va avea intensificari cu viteze de 50 - 60 km/h si temporar, in prima parte a intervalului, va viscoli ninsoarea.

In zona litoralului viteza vantului va depasi 70 km/h, iar precipitatiile vor fi mixte. 
24 februarie 2011, Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.