Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 25 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ger puternic la Intorsura Buzaului: -24,2 grade Celsius

Ger puternic la Intorsura Buzaului: -24,2 grade Celsius

Mercurul din termometre a coborat, duminica dimineata, pana la minus 24,2 grade Celsius la Intorsura Buzaului, judetul Covasna. Meteorologii se asteapta ca frigul sa persiste si in urmatoarele zile.

Gerul persista in Covasna, valorile termice de duminica dimineata fiind deosebit de scazute in intreg judetul, meteorologii consemnand minus 24,2 de grade Celsius la Intorsura Buzaului.

Ger a fost in intreg judetul Covasna, cele mai scazute temperaturi inregistrate fiind de minus 22 de grade Celsius la Sfantu Gheorghe, minus 21 grade de Celsius la Baraolt si minus 18 grade la Targu Secuiesc.

In luna ianuarie, cea mai scazuta temperatura a fost inregistrata in 1963 si in 1990, cand termometrele aratau minus 35,5 grade Celsius.

Cea mai scazuta temperatura inregistrata la Intorsura Buzaului a fost in februarie 2005, cand in zona erau minus 36 grade Celsius.
30 ianuarie 2011, Sursa: Ziarul de Iasi
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.