Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 22 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / 20 de scoli din judetul Buzau vor fi inchise luni, din cauza ninsorii

20 de scoli din judetul Buzau vor fi inchise luni, din cauza ninsorii

20 de scoli din zona de sud si de sud-est a judetului Buzau vor fi inchise luni din cauza conditiilor meteorologice, urmand ca orele sa fie recuperate in luna februarie, informeaza Agerpres.

"Am trimis o informare la minister (n.r. MECTS) cu scolile din 12 comune in care nu se vor desfasura luni cursuri. Intre timp numarul lor a crescut. Se estimeaza ca aproximativ 20 de scoli vor fi inchise, urmand ca in prima sambata din luna februarie orele sa fie recuperate", a declarat Florina Stoian, inspector general scolar.

Agerpres precizeaza ca cele 20 de scoli se afla in localitati din zona de sud si de sud-est a judetului Buzau, unde 11 drumuri judetene si doua tronsoane din DN 22 si DN 2C sunt inchise circulatiei rutiere.
24 ianuarie 2011, Sursa: Hotnews
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.