Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 17 septembrie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Curse anulate si trafic ingreunat din cauza cetii pe drumurile nationale din 15 judete

Curse anulate si trafic ingreunat din cauza cetii pe drumurile nationale din 15 judete

Circulatia este ingreunata pe mai multe drumuri nationale din 15 judete, precum si pe autostrazile Bucuresti - Pitesti si Bucuresti - Constanta, din cauza cetii, a anuntat, miercuri dimineata, Centrul Infotrafic.

Ceata reduce vizibilitatea pe mai multe drumuri nationale si judetene din Ilfov, Arges, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Olt, Valcea, Vrancea, Neamt, Brasov, Harghita, Mures, Braila, Tulcea si Constanta.

De asemenea, vizibilitatea este redusa din cauza cetii si pe autostrazile Bucuresti - Constanta si Bucuresti - Pitesti, a precizat Centrul Infotrafic.

Şoferii sunt sfatuiti sa reduca viteza in functie de vizibilitate, sa mareasca distanta in mers intre autovehicule si sa foloseasca luminile de ceata si pe cele de intalnire.

Totodata, din cauza cetii, mai multe curse aeriene au fost anulate. La Aeroportul din Sibiu au fost anulate patru curse.

La Iasi, aeroportul este blocat din cauza cetii, iar doua curse au fost anulate.

In Braila, ceata este un pericol pentru conducatorii auto!

Si la Calarasi, ceata densa da batai de cap soferilor.
19 ianuarie 2011, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.