Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ger extrem. Minus 25 de grade la Miercurea Ciuc

Ger extrem. Minus 25 de grade la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din tara a fost inregistrata, vineri dimineata, la Miercurea Ciuc, unde mercurul termometrelor a coborat pana la minus 25 de grade Celsius.

Toata noaptea a fost extrem de geroasa, cu temperaturi cuprinse intre minus 23 si minus 24 grade Celsius, iar la ora 4.00 mercurul a coborat pana la minus 25 de grade Celsius, potrivit meteorologului de serviciu de la statia meteo Miercurea Ciuc, Tanko Karoly, informeaza Agerpres.

La Joseni s-au inregistrat minus 23 de grade Celsius, la Toplita au fost minus 20,6 grade Celsius iar la Bucin au fost minus 14,6 grade Celsius.

Vremea se va mentine rece, geroasa noaptea si dimineata. Maximele vor fi cuprinse intre minus 4 si minus 8 grade Celsius, iar minimele vor ajunge pana la minus 20 de grade Celsius in depresiuni.
1 ianuarie 2011, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.