Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 9 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme rece si ger pana in noaptea de Revelion

Vreme rece si ger pana in noaptea de Revelion

Vremea incepe sa se raceasca de astazi in toate zonele. Astfel, in cursul zilei de azi si la noapte va ninge in toate regiunile tarii, mai putin in Dobrogea. Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie arata ca temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -6 si 2 grade, iar cele minime intre -11 si -3 grade, usor mai ridicate pe litoral.

Meteorologii spun ca si in Capitala vremea va continua sa se raceasca astazi, iar cerul va fi noros si temporar va ninge. Temperatura maxima va fi de -1- 0 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -3 grade Celsius.

Maine, ninsorile se vor restrange si vor mai fi numai in Transilvania si Moldova. Miercuri si joi nu va mai ninge, dar va fi foarte rece si chiar ger noaptea, cu temperaturi de -10 grade Celsius. Temperaturile vor fi negative: intre -6/-7 grade Celsius in nordul tarii si -2/-4 grade in celelalte regiuni. "Este mai rece decat normalul pentru aceasta perioada. Avem mai putin cu 3-4 grade fata de mediile multianuale de temperatura. Normal ar fi sa avem temperaturi cuprinse intre -10 si 0 grade, dar o sa avem zone in care temperaturile vor cobori destul de mult", a spus Alina Serban, meteorologul de serviciu.

In Europa, vremea va fi amestecata. In timp ce in jumatatea estica a Spaniei va fi in general frumos, in sud-estul Europei, cerul va fi mai mult noros si vor cadea precipitatii sub forma de ploaie. Astfel, va ploua in Grecia, Turcia si in sudul si estul Bulgariei. Ploi si innorari vor mai fi si in vestul Marii Britanii, in extremitatea vestica a Frantei si a Peninsulei Iberice, unde vantul va bate cu putere. Va ninge in tarile fostei Iugoslavii, in vestul si nordul Bulgariei si in cea mai mare parte a Romaniei. 
27 decembrie 2010, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.