Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Mai multe zboruri au fost anulate, iar trenurile ajung cu intarziere in Capitala

Mai multe zboruri au fost anulate, iar trenurile ajung cu intarziere in Capitala

17 curse de pe Aeroportul Otopeni au fost anulate joi dimineata. Este vorba despre 11 sosiri si sase plecari. Si pe Aeroportul Baneasa avioane ajung cu intarziere. Trenurile care vin in Capitala au intarzieri de zeci de minute.

Trei  zboruri care ar fi trebuit sa plece de Aeroportul Henri Coanda au fost anulate. Este vorba despre cursele de  Munchen, Praga si Helsinki. La sosiri situatia sta mult mai rau pentru ca toate cursele care ar fi trebuit sa decoleze din tara nu vor ajunge la Bucuresti. Este vorba de cursele care ar fi trebuit sa vina de la Cluj, Suceava sau Baia Mare.  Zeci de oameni inca asteapta pe aeroport de aseara pentru a vedea cand le vor fi reprogramate cursele.

Noaptea trecuta ajuns doar patru curse de la Roma, Varsovia, Viena si Budapesta. Dupa ora 12 noaptea au fost reprogramate cinci curse.  Nici cursele de la Madrid, Damasc si Tel Aviv, Munchen nu au ajuns in Capitala.

Mai multe detalii aici.
2 decembrie 2010, Sursa: Realitatea.net
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.