Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 19 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme frumoasa in general

Vreme frumoasa in general

Vreme frumoasa in general

Cerul va fi variabil in nordul tarii si mai mult senin in rest. Vantul va sufla slab pana la moderat. Dimineata si noaptea, in zonele joase, pe arii restranse va fi ceata.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 16 si 26 de grade, iar cele minime intre 2 si 12 grade.

Maine cerul va fi temporar noros si va ploua slab, local la munte si izolat, ziua in nordul, centrul si estul tarii, iar noaptea si in sud. Vantul va sufla in general moderat si cu intensificari locale, mai ales la munte.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 24 de grade, iar cele minime intre 2 si 10 grade.

De duminica vremea se va raci. Cerul va fi mai mult noros si pe arii extinse, incepand cu Carpatii Occidentali va ploua. Trecator la inaltimi mari in nordul Carpatilor Orientali precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul se va intensifica.

Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie, 27 octombrie 2006

27 octombrie 2006
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.