Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Luni, 18 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Europa ar putea trece prin cea mai friguroasa iarna din ultimul mileniu

Europa ar putea trece prin cea mai friguroasa iarna din ultimul mileniu

Europa s-ar putea confrunta cu una dintre cele mai friguroase ierni din ultimii ani, potrivit unui raport dat publicitatii de televiziunea sarba, în care sunt citati meteorologi de pe intregul continent.

Potrivit specialistilor sarbi, muntenegreni si bulgari, temperaturile din toamna se vor încadra sub media obisnuita pentru aceasta perioada.

De altfel, meteorologii de la Academia bulgara de Stiinta prevad o "iarna lunga si plina de zapada", în timp ce meteorologul sarb Branko Bjelic a declarat ca prognozele indica temperaturi de sub -30 grade Celsius în unele regiuni din peninsula balcanica.

Meteorologii pononezi au avertizat chiar ca aceasta iarna va fi cea mai friguroasa din ultimii o mie de ani, noteaza Novinite.
17 octombrie 2010, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.