Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 5 decembrie 2020 
Prima pagina / Informatii meteo / "Cea mai grea iarna", o mare gogoasa mediatica

"Cea mai grea iarna", o mare gogoasa mediatica

EVZ a verificat ceea ce era previzibil: stirea alarmista despre cumplita iarna ce ne asteapta, cea mai dura din ultima mie de ani, e complet falsa. E prea devreme pentru a sti cum va fi vremea la iarna.

In Romania, Agerpres a adus stirea, apoi a fost simplu: tot regimentul de televiziuni nationale au impanzit vestea, fara remuscari. "Ai auzit? Va fi cea mai grea iarna din ultima mie de ani", au fost discutiile domestice purtate, in ultimele zile, in multe case de romani. Asa ia nastere o psihoza mediatica.

Polonezii dezmint ca ar fi autorii dezinformarii

Agerpres citase agentia rusa de stiri Mignews, iar aceasta mentiona o vaga sursa de la Institutul de Meteorologie din Polonia, fara a cita un expert in carne si oase. Totul, sub ambalajul "peste Europa vine cea mai grea iarna din ultimii 1.000 de ani".

Continuarea aici.

10 octombrie 2010, Sursa: EVZ.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2020 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.