Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Sambata, 23 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Florin Busuioc sau cine face ploile la rubrica meteo

Florin Busuioc sau cine face ploile la rubrica meteo

Florin Busuioc (Busu) a reusit sa transforme "Vremea" intr-o rubrica atractiva.
Florin Busuioc, prezentatorul rubricii meteo din cadrul Stirilor Pro TV, a fost declarat recent, la Zurich, in Elvetia, ca fiind cel mai bun prezentator meteo al anului. Distinctia vine din partea Societatii Europene de Meteorologie (European Meteorological Society), care organizeaza anual o conferinta a profesionistilor din domeniu. 

"Este o recunoastere a muncii foarte serioase si laborioase pe care intreaga echipa de la «Vremea» a avut-o in ultima perioada. Faptul ca eu m-am nimerit sa fac parte din aceasta echipa extraordinara nu poate decat sa ma bucure. Insist sa spun ca meritul acestui premiu este al intregii echipe cu care lucrez", a declarat Florin Busuioc. 

Mai multe detalii aici
25 septembrie 2010, Sursa: Evenimentul Zilei
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.