Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 7 mai 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Pagubele inundatiilor au depasit 400 milioane euro

Pagubele inundatiilor au depasit 400 milioane euro

Datele centralizate pana in prezent de catre autoritati releva ca totalul pagubelor produse de inundatiile inregistrate in acest an depasesc 400 milioane euro, putand ajunge la aproximativ 450 milioane euro, sustin surse ministeriale.

"Datele centralizate pana acum ne arata ca pagubele sunt de peste 400 milioane euro si este posibil sa ajunga la in jur de 450 milioane euro. O situatie finala va exista saptamina viitoare", au declarat, ieri, sursele citate.

Premierul Emil Boc a declarat ca autoritatile locale au transmis Guvernului peste 90% din centralizarile de evaluare a pagubelor produse de inundatii, iar datele indica faptul ca totalul acestor pagube este de ordinul sutelor de milioane de euro. Intrebat de jurnalisti daca va solicita FMI modificarea tintei de deficit bugetar ca urmare a pagubelor produse de inundatii, premierul a raspuns ca Executivul isi va face "socotelile" si va lua o decizie.
17 iulie 2010, Sursa: Ziarul de Iasi
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.