Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 19 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cod rosu de canicula in Ungaria

Cod rosu de canicula in Ungaria

Autoritatile ungare au instituit miercuri nivelul maxim de alerta, si anume cod rosu, din cauza caniculei, in aproape toate regiunile tarii, a declarat un oficial din cadrul Serviciului national de Meteorologie.

Alerta a fost instituita pentru ziua de miercuri in aproape toate regiunile, cu exceptia vestului, a precizat Tamas Csonka.

Instituirea acestui nivel de alerta s-a impus avand in vedere ca temperaturile medii diurne vor depasi 27 de grade Celsius zilnic, pana sambata, a precizat Csonka.

Serviciul a anuntat ca duminica se va instala un front de aer rece, dar pentru o perioada scurta de timp, in care se vor inregistra furtuni, iar valoarea temperaturilor va scadea cu cateva grade, potrivit sursei citate.

Insa, caldura va reveni saptamana viitoare, cand temeperaturile medii vor urca in jurul valorii de 30 de grade Celsius.
14 iulie 2010, Sursa: Mediafax
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.