Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 19 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vreme in incalzire usoara

Vreme in incalzire usoara

Vreme in incalzire usoara

Vremea va continua sa se incalzeasca si va fi predominant frumoasa. Cerul va fi variabil, cu innorari in prima parte a zilei in sud-estul tarii, iar noaptea in vest unde numai izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 20 de grade, iar cele minime intre 0 si 10 grade, usor mai coborate in depresiuni, unde se va produce bruma. Dimineata, local, in zonele joase se va produce ceata.

Presiunea atmosferica este in scadere usoara in sud-estul tarii.

Maine cerul va fi variabil in est si sud-est si mai mult noros in restul tarii. Va ploua slab local in Banat, Crisana si Maramures si pe arii restranse, indeosebi noaptea, in Transilvania, Oltenia, Muntenia si Moldova. Vantul va sufla slab pana la moderat.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 14 si 22 de grade, iar cele minime intre 3 si 13 grade.

Presiunea atmosferica este stationara.

Sursa: Administratia Nationala de Meteorologie, 20 octombrie 2006  

20 octombrie 2006
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.