Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 14 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea rea continua sa faca victime. Judetul Botosani - ravasit aseara de o furtuna violenta

Vremea rea continua sa faca victime. Judetul Botosani - ravasit aseara de o furtuna violenta

O femeie si o fetita in varsta de sase ani, din comuna suceveana Serbauti, sunt date disparute in urma unei furtuni puternice inregistrate aseara, iar trei case au fost luate de viituri. De altfel, in ultima saptamana, patru persoane - doua femei si doi barbati - au murit inecati in urma inundatiilor. Un alt barbat, din Bacau, care fusese luat de ape, a fost gasit ieri fara viata, la fel si un tanar din Cluj. Tot ieri, doua persoane au murit lovite de trasnet in judetul Valcea.

O furtuna puternica inregistrata aseara in judetul Botosani a afectat mai multe localitati, cea mai grava situatie fiind in municipiul Dorohoi, unde sute de case au fost inundate, iar unii oameni s-au urcat in copaci pentru a se salva. Viitura a rupt un pod care face legatura intre oras si comuna Lunca, drumul judetean intre cele doua localitati fiind inchis circulatiei. Potrivit autoritatilor locale, apele au rupt mai multe poduri, iar mai multe localitati sunt izolate.

29 iunie 2010, Sursa: Ziarul de Iasi
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.