Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Vineri, 16 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Cum va fi vremea vara aceasta

Cum va fi vremea vara aceasta

Meteorologii spun ca vara 2010 va fi marcata in Romania de temperaturi de peste 40 de grade, dar si ploi torentiale, vijelii si inundatii, potrivit Realitatea.net.

Specialistii atentioneaza ca aceste temperaturi extreme in luna iunie nu ar trebui sa ne surprinda, insa atentioneaza ca organismul nostru nu este pregatit pentru ele.

"Acum doi ani am avut aceasta perioada de canicula din mai, iar anul trecut n-am avut canicula in mai, dar am avut maxime de 30 de grade aproape toata luna, deci nu trebuie sa ne surprinda aceasta perioada de caldura excesiva din iunie, atat doar ca este prima si luna mai a fost cu temperaturi normale sau sub normale si organismul nostru nu este pregatit pentru aceste valori termice ridicate, pentru ca ii trebuie o perioada de adaptare", a declarat, pentru Realitatea.net, meteorologul Elena Cordoneanu.

Mai multe detalii: www.romanialibera.ro
14 iunie 2010, Sursa: Romania Libera
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.