Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Se instituie avertizarile: Cod Galben si Cod Portocaliu

Se instituie avertizarile: Cod Galben si Cod Portocaliu

COD PORTOCALIU
Se mentine COD PORTOCALIU incepand cu data de 03.06.2010 ora 06.00 pe Dunare in sectorul Gruia-Zimnicea (jud. MH, DJ, OT, TR) si se instituie COD PORTOCALIU cu data de 08.06.2010 pe sectorul Harsova-Braila (jud.CT, BR) si cu data de 09.06.2010 (jud.GR,CL).

COD GALBEN
Se mentine COD GALBEN pe Dunare la Oltenita (jud. CL), Fetesti (jud.IL), Cernavoda (jud. CT), Braila (jud. BR) si pe sectorul Isaccea-Tulcea (jud. TL).

Se instituie COD GALBEN pe Dunare incepand cu data de 06.06.2010 pe sectorul Oltenita-Calarasi (jud. CL) si Harsova (jud. CT).

COD PORTOCALIU
- Se mentine COD PORTOCALIU pe cursurile inferioare ale raurilor: Barzava (sector aval Partos), Moravita si Timis (sector aval Graniceri) si pe Bega Veche (sector Pischia-Beregsau) – aferente judetului Timis si se instituie COD PORTOCALIU pe raul Crasna sector aval s.h.Domanesti aferent judetului SM.

COD GALBEN
- Se instituie COD GALBEN pe raul Tur sector (Calinesti-Oas – Turulung)-jud.SM.
- Se mentine COD GALBEN pe cursurile inferioare ale raurilor Bega Veche (sector Beregsau-Cenei) si Barzava (sector Gataia- Partos), aferente judetului TM.
6 iunie 2010, Sursa: Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.