Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Vremea se va incalzi usor

Vremea se va incalzi usor

Presiunea atmosferica va scadea in nord-vestul continentului ca urmare a extinderii depresiunii din zona Marii Groenlandei spre sud, catre tarile baltice, si se va mentine scazuta in sud-vest.

La noi, presiunea va scadea usor in nord si se va mentine la valori apropiate de mediile multianuale in sud. Cerul se va innora treptat in vestul, centrul si in nordul tarii, unde local va ploua.

In restul teritoriului, indeosebi in Oltenia si in Muntenia, cerul va fi temporar noros si va ploua dupa-amiaza. Ploile vor avea caracter de aversa si vor fi insotite de descarcari electrice.

Cantitatile de apa vor depasi 15-20 de litri pe metru patrat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 26 de grade.
 
Mai multe detalii: www.adevarul.ro
24 mai 2010, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.