Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Patru curse de pe Aeroportul Sibiu au fost anulate

Patru curse de pe Aeroportul Sibiu au fost anulate

Patru curse aeriene care trebuiau operate de pe Aeroportul Sibiu in orase din Germania au fost anulate, miercuri dimineata, restul curselor desfasurandu-se normal.

Potrivit reprezentantilor Aeroportului Sibiu, miercuri dimineata au fost anulate patru curse, din care doua trebuiau sa decoleze spre orase din Germania, iar ale doua sa revina de acolo.

"Este vorba despre cursa Blue Air pe relatia Sibiu - Koln si retur si cursa Tarom pe relatia Sibiu - Munchen si retur. La aceasta ora (09.00 - n.r.), avem informatia ca avioanele Carpatair vor operera in regim intern pe relatia Suceava - Sibiu - Timisoara. Nu avem anuntate alte anulari, din ce ne-au comunicat pana acum colegii de la companiile aeriene restul curselor vor fi operate", a declarat purtatorul de cuvant al Aeroportului Sibiu, Iuliana Oprita.

Mai multe detalii: www.mediafax.ro

21 aprilie 2010, Sursa: Mediafax
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.