Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Un nou nor vulcanic se indreapta spre Marea Britanie

Un nou nor vulcanic se indreapta spre Marea Britanie

Eruptia vulcanului islandez Eyjafjoll s-a intensificat si un nou nor de cenusa vulcanica se indreapta spre Marea Britanie, au anuntat autoritatile aeronautice britanice in noaptea de luni spre marti.

"Eruptia vulcanului in Islanda s-a intensificat si un nou nor de cenusa se raspandeste in sud si in est, in directia Marii Britanii. Ultimele informatii furnizate de serviciile meteorologice arata ca situatia se inrautateste in unele zone",
au declarat serviciile nationale de trafic aerian (NATS), care gestioneaza spatiul aerian britanic.

Noua eruptie a stricat planurile Marii Britanii de a relua activitatea pe aeroporturi. Interdictiile de zbor ar fi trebuit sa fie ridicate marti dimineata in Scotia, Nordul Irlandei si Nordul Angliei, dar situatia este acum neclara. Noul nor vulcanic a fortat toate aeroporturile sa ramana inchise, potrivit Daily Mail.

Mai multe detalii si video: www.adevarul.ro
20 aprilie 2010, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.