Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 26 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Week-end: In noaptea de sambata spre duminica se trece la ora de vara

Week-end: In noaptea de sambata spre duminica se trece la ora de vara

Ora 3 va deveni ora 4. CFR a anuntat anularea unor trenuri in perioada 3-5 aprilie.

CFR trece la ora de vara. Modificarea va intra in vigoare duminica, 28 martie, cand inceteaza aplicarea Orei Europei Orientale si se trece la Ora Oficiala de Vara, ora 3 devenind ora 4.

"Trecerea la Ora Oficiala de Vara nu modifica mersul trenurilor in vigoare, circulatia trenurilor de calatori urmand a se desfasura dupa aceleasi orare. Trenurile de calatori vor pleca din statiile de formare dupa ora oficiala de iarna pana in noaptea de 27/28 martie 2010 ora 3, care devine ora 4. Dupa aceasta ora (4.00), trenurile vor pleca la orele din mersul de tren in vigoare, respectand ora oficiala de vara", se arata intr-un comunicat de presa remis de Regionala CFR Calatori.

Singurele modificari apar in in cazul trenurilor aflate deja in circulatie sau care au plecarea intre orele 3 si 4. Chiar daca acestea vor circula cu intarziere, "se vor stabili masuri suplimentare pentru reducerea pe parcurs a acestor intirzieri".
24 martie 2010, Sursa: Ziarul de Iasi
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.