Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 27 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Ziua Mondiala a Meteorologiei

Ziua Mondiala a Meteorologiei

In fiecare an, Organizatia Meteorologica Mondiala (OMM), impreuna cu intreaga comunitate meteorologica internationala, aniverseaza intrarea in vigoare, pe data de 23 Martie 1950, a Conventiei Organizatiei Meteorologice Mondiale.

Incepand din acea zi, OMM si-a asumat responsabilitatile fostei Organizatii Meteorologice Internationale (OMI), care fusese infiintata in cadrul Primului Congres Meteorologic International, de la Viena, din Septembrie 1873, cu scopul de a facilita colaborarea internationala in domeniul meteorologiei, in special prin coordonarea observatiilor si prin utilizarea de instrumente standardizate.

In fiecare an Organizatia Meteorologica Mondiala (OMM) propune o tema de larg interes spre dezbatere iar anul acesta, tema aleasa este "60 de ani in serviciul sigurantei si bunastarii tuturor".
23 martie 2010, Sursa: Meteo.ro
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.