Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Duminica, 17 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / De joi... vine primavara!

De joi... vine primavara!

Dupa o iarna extrem de grea, cu multa zapada, putem spune ca vine si primavara... dar, de joi. Potrivit meteorologilor, un val de caldura din Africa, care traverseaza si bazinul Marii Mediterane, va ajunge joi si in tara noastra. Pana atunci, temperaturile vor fi normale pentru aceasta perioada, cele mai ridicate fiind cuprinse ziua intre 8 si 12 grade Celsius.

Totusi, pana joi, vremea se va mentine noaptea cu temperaturi negative, sub zero grade Celsius, iar in zonele de munte vor mai fi ninsori, vanturi puternice si chiar viscol.

Au aparut primele flori in Parcul Cismigiu

Vreme calda si cer senin astazi in Capitala, unde meteorologii preconizeaza o maxima intre 10 si 12 grade Celsius. Numai bine pentru o plimbare in parcurile deja pline cu flori. Maine, vremea se va mai raci usor si vor fi multi nori. Nu sunt insa asteptate precipitatii, ci doar o maxima mai putin generoasa, de doar 7 grade dupa pranz.

Sursa: Libertatea.ro
16 martie 2010, Sursa: Libertatea
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.