Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Miercuri, 20 ianuarie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / La Miercurea Ciuc au fost -23 de grade

La Miercurea Ciuc au fost -23 de grade

Iarna a revenit in forta, dupa ce saptamana trecuta s-au inregistrat temperaturi de pana la 18 grade Celsius. Noaptea trecuta cel mai frig a fost la Miercurea Ciuc, unde mercurul termometrelor a coborat pana la minus 23 de grade Celsius. La Joseni s-au inregistrat minus 22 de grade Celsius, iar la Toplita au fost minus 16 grade Celsius.

Nici in Moldova nu a fost mai bine. Cel mai frig a fost la Radauti, minus 14 grade Celsius. Meteorologii spun ca temperaturile normale pentru aceasta perioada sunt de 8-9 grade Celsius, iar primavara isi va intra in drepturi de abia dupa data de 15 martie.

La Intorsura Buzaului s-a inregistrat temperatura de minus 4 grade Celsius. O temperatura la care florile nu au facut fata.

La malul marii, temperaturile nu au trecut de 2 grade Celsius noapte trecuta. Ofiterii Capitaniei Zonale au trimis avize de inrautatire a vremii pentru urmatoarele 12 ore, catre navele aflate in porturi.

Vantul va bate cu 60 de kilometri pe ora si ninsoarea va cuprinde partea de vest a Dobrogei. Minima absoluta a lunii martie s-a intregistrat in anul 1986, la Miercurea Ciuc, si a fost de minus 29 de grade.

Mai multe detalii: Antena3.ro
9 martie 2010, Sursa: Antena3
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.