Mobil Meteo.ro - vremea in Romania, vremea azi, starea vremii maine, prognoza meteo. Marti, 20 aprilie 2021 
Prima pagina / Informatii meteo / Temperaturile scad cu 5 grade in urmatoarele trei zile - Prognoza Meteo

Temperaturile scad cu 5 grade in urmatoarele trei zile - Prognoza Meteo

In urmatoarele trei zile, vremea se va raci usor, urmand ca mercurul termometrelor sa coboare de la 13 grade, maine, la 8 grade Celsius, in dupa-amiaza de joi.

Astazi vremea va fi rece, de 7 grade Celsius, insa cerul va fi mai mult insorit si va crea impresia unei dimineti de primavara. Dupa-amiaza, termometrul va indica 13 grade Celsius insa isi vor face aparitia norii si, implicit, sansele de ploaie.

Pe 3 martie, vremea va fi sensibil mai rece decat in ziua precedenta, minimele fiind de 3 grade, iar maximele, de 10 grade Celsius.

Temperaturile vor fi in descrestere, joi, valorile de temperatura fiind prognozate sa se mentina intre 3 grade si 8 grade Celsius. Cerul va fi noros si sunt sanse de ploaie pe durata intregii zile.

Mai multe detalii: Adevarul.ro

2 martie 2010, Sursa: Adevarul
Prin utilizarea acestui site sunteti implicit de acord cu Termenii de utilizare
Agentia de stiri Meteo.ro © Copyright 2006-2021 Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) & Arhipelago Interactive. Toate drepturile rezervate conform legii
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.